måndag 24 november 2008

Morgonmys med sjuka barn

Alice tolkning av Whiffle & Fuzz

Originalet

Denna teckning hade Alice gjort av dessa Disney figurer, faktiskt utan att titta på bilden. Förstår inte hur hon kommer ihåg alla detaljer. Lämnade henne på dagiset imorse och gick sedan till affären för att köpa bullar som vi mumsade på. Lite mys får man ha när barnen är hemma och är sjuka :-) Nu badar Oliver och Molly sover sött i sin säng. Alldeles rödprickig är hon av kopporna, hon har till och med blåsor under fötterna... Så denna vecka är hon hemma från dagis.



Filmade med min nya kamera imorse. Molly klappade
mig lite i ansiktet under tiden...

Imorgon är det dags för en intervju hos en rekryteringsbyrå! Måste se till att få barnvakt bara, får ringa mamma sen. Jag skulle ha med mig arbetsprover också men jag har inte sparat så mycket som jag gjort tyvärr. Varför tänkte jag inte på att spara tryckta exemplar av det jag gjorde på repron och reklambyråerna...? Det är ju helt omöjligt att få tag på det idag så många år efteråt.

Ska fota lite med min nya kamera idag - jag är jättenöjd med den! Canon Ixus 80 IS. Julklappstips kanske? Siba har hyfsat lågt pris just nu, men deras minneskort är dyra. Så köp det på tex Inex så sparar du en hundralapp!

Nu blir det städning och fix här hemma.

1 kommentar:

goooooood girl sa...

your blog is very good......