måndag 7 september 2009

Lek och söta saker

Kusiner som precis börjat skolan.

Igår hade jag två 6-åringar hemma som satt i Alice rum och lekte skola. Mamma kom nämligen över med kusin Emmi som hade sovit över där. Tjejerna kom jättebra överens och lekte på bra - och dessutom kom dom fram till att dom hade tappat 5 tänder var! Inte illa. Det är roligt med kompisar i samma ålder.

Oliver fick också vara med i leken.

Tyst i klassen!

Måste visa denna söta lampa som nu pryder Alice rum.
Finns på Ikea.

Jag och mamma hann prata massor medan barnen höll igång. Lite lek blev det även med Oliver och Mollsan som båda ville ha mormors uppmärksamhet. Innan hon gick fick hon även hjälpa mig att flytta soffan i vardagsrummet som jag tänkt göra hur länge som helst. Riktigt mysigt tv-hörn blev det där nu!

I lördags kom farmor och Wallu över på fika och dom hade med sig en egensnickrad bänk till Molly! Gissa om jag blev glad? Jag hade tagit måtten från Oliver Furnitures ena barnsoffa och mailat över, sen snickrade Wallu ihop en egen modell. Det var säkerligen inte lätt men den kunde inte blivit finare! Farmor Anneli hade sytt en dyna som var grön på ena sidan och rosa med änglar på andra. Dom är så duktiga båda två! Tack så jättemycket, jag älskar den! Barnen satt där en lång stund sen och dukade fram mat.

Presentdags! Molly fick förutom bänken en jättesöt tavla.


Här fikas det!Favoritsaker i Mollys rum. Min gamla speldosa som fortfarande fungerar,
samt en söt tekanna i plåt.


Jag letar efter ett skrivbord till Alice rum men vill helst inte köpa ett nytt. Jag har fastnat för äldre skrivbord med lådor undertill, spelar ingen roll vilket virke den är gjord av för jag kommer måla om den vit - älskar vita möbler! Vi var på loppis i lördags förmiddag men hittade ingenting där. Nästa lördag blir det loppis igen så jag håller tummarna för att det finns något roligt där då.

2 kommentarer:

Ninis sa...

Oj vad mysigt och fint ni har det.
Roligt för tjejerna att leka dom kommer ju så bra överrens nu. ;)
När jag får körkort får jag komma upp med barnen och hälsa på.

Ni får komma hem till oss någondag med, så fort alla är friska, issa är jätte sjuk nu. Elliot på bättringsväg.
Kram

Jill sa...

Svarar dig på din blogg :-)